Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Woning verkopen Laren

Dat is wat wij al meer dan 25 jaar doen

Die jarenlange ervaring bij de verkoop combineren wij met persoonlijke aandacht, eerlijkheid, enthousiasme en met de inzet val alle moderne manieren van adverteren, presenteren en social media mogelijkheden.

Door onze uitgebreide kennis van de Gooise markt en ons grote netwerk vinden wij jouw koper en behalen wij altijd het beste resultaat. Een uitgekiend plan van aanpak/verkoopplan en alle aandacht voor de styling en presentatie zorgt daarvoor.

Wij willen je een goed gevoel geven bij deze verkoop en ontzorgen je compleet . Wij gaan voor een optimale en professionele dienstverlening.

Het kunstenaarsdorp Laren

Laren is een van de mooiste dorpen, in ieder geval het meest kunstzinnige , van ’t Gooi. De prachtige boerderijen, al dan niet gerenoveerd, met de golvende rieten daken, de smalle, kronkelende en beklinkerde straatjes ademen na al die tijd nog steeds het boerenverleden van het dorp uit.  De imposante villa’s rondom het centrum, veelal gebouwd in het begin van de 20e eeuw laten zien dat men toen ook al de aantrekkelijkheid van het dorp onderkende en daar graag deel van uit wilde maken.

Dat is ook wat u verkoopt, wat wij voor u verkopen. De sfeer, de variatie in de bebouwing, het ‘dorpse’ gevoel, de nabijheid van heide en groen en natuurlijk de fraaie woningen.

Ons kantoor ligt midden in ’t Gooi, in het centrum van Laren, en van huis uit zeer bekend met de voorkeuren van kopers voor een bepaalde wijk, locatie, type woning. Daarop baseren wij dan ook ons plan van aanpak bij de verkoop van uw woning. Om het maximale uit uw woning, uit de verkoop te halen hoeft u ons alleen maar uit te nodigen om een keer bij u langs te komen voor een waarde-advies. Dat doen wij geheel vrijblijvend omdat wij erin geloven dat u met een gedegen en onderbouwd waarde-advies dan ook de stap maakt om ons uw woning te laten verkopen.

Met vriendelijke groet,

Bert Hagedoorn

 

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Hagedoorn Makelaars
Hagedoorn Makelaars
Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×