Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Aankoopkeuring van je woning

Waarom moet ik mijn nieuwe woning laten keuren?

Je woning is in veel gevallen inderdaad een nieuwe en soms ook je eerste woning die je koopt en dus ‘betreed’ je onbekend terrein.

Door samen met onze aankoopmakelaar je woning te kopen zet je al een eerste stap om beter bekend te raken met de woning. Door zijn ervaring en het feit dat hij bouwkundig ingenieur is kan   hij je bij de bezichtiging al op vele zaken wijzen en daar rekening mee houden. Echter er zijn altijd zaken die je niet ziet of situaties waarbij je niet alles kan zien. Dat kan leiden tot ‘verborgen gebreken’ die al dan niet verzwegen zijn door de verkoper of gewoon voor iedereen onbekend.

Door het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring tijdens de aankoop van je nieuwe woning  voorkom je juist die verrassingen achteraf. De keuring geeft een beeld van de onderhoudsstaat van de woning en laat zien welke kosten er nu gemaakt moeten worden en welke  op termijn. Deze kennis  is zeer waardevol en kan mede bepalen of je met de woning verder wil of niet.

De keuring, wie voert die uit?

De verkoper kan zelf al een bouwkundige keuring hebben uitgevoerd maar dat is zeker niet altijd zo. Hagedoorn makelaars wil en kan zelf geen keuringen uitvoeren, wij verkopen en kopen woningen en  daar zijn wij goed in. Het bouwkundig keuren laten wij over aan Perfkectkeur, zij voeren deze uit en het rapport voldoet aan alle eisen van de NHG ( nationale hypotheekgarantie).

Perfectkeur kan ook zorgen voor het opstellen van het energielabel van de woning. Zij zijn een gecertificeerd bedrijf met energieadviseurs die de woning komen inspecteren en daardoor ook een beter ‘verbeter’ energieadvies kunnen geven.

Wil je meer weten over zo’n keuring?

Neem dan contact op. Rechtstreeks met Perfectkeur of stuur ons een berichtje.

Bezoek Perfectkeur Keuring aanvragen

Samen zorgen wij er zo voor dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan, wij behartigen jouw belangen en dat levert altijd voordeel op.

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Hagedoorn Makelaars
Hagedoorn Makelaars
Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×