Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid

Hagedoorn Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. Verder zijn wij niet aansprakelijk voor problemen die ontstaan door het gebruik van deze website en/of daaraan verbonden externe sites en/of gebruik van de brochures en andere uitingen.

In geen enkel geval is Hagedoorn Makelaars aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de door ons verstrekte informatie. Hagedoorn Makelaars is niet aansprakelijk voor mogelijke virussen op de website, als zullen wij alles in het werk stellen om mogelijke verspreiding daarvan te voorkomen.

De aanbiedingen van objecten en de vermeldingen van prijs dienen te worden gezien als het uitnodigen tot het doen van een bod en om (mogelijk) in onderhandeling te treden. De vermelde informatie op de website en/of in de brochures en andere uitingen is geheel verblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Iedere aansprakelijkheid van Hagedoorn Makelaars is beperkt tot het bedrag dat in een voorkomend geval uit hoofde van de door haar gesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.

Hagedoorn Makelaars behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen aan te brengen in de informatie die wordt getoond en aangeboden op de website en/of in de brochures of andere uitingen.

Op deze aansprakelijkheidsbeperking alsmede alle geschillen die mochten ontstaan naar aanleiding van het gebruik van de verstrekte informatie is Nederlands recht van toepassing.

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de makelaar, de op deze site getoonde gegevens te kopiëren, te wijzigen, te distribueren, te verspreiden, te ‘reverse engineeren’, te decompileren of op andere wijze te gebruiken en / of te exploiteren. Het is slechts toegestaan om een hyperlink aan te brengen, indien daartoe voorafgaand door de makelaar schriftelijke toestemming is verleend.

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Hagedoorn Makelaars
Hagedoorn Makelaars
Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×