Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Over Hagedoorn Makelaars

Hagedoorn Makelaars  is hét makelaarskantoor van nu. Met een vestiging in het hartje van ’t Gooi, Laren, zijn wij echt thuis in ’t Gooi. We onderscheiden ons door een professionele en optimale service en dienstverlening en goede content op social media.

Als zoon van een aannemer zou je denken dat ik daarin zou doorgaan maar dat heb ik niet gedaan. Na mijn afstuderen aan de TU Delft en gewerkt te hebben in de bouw ben ik begonnen aan mijn makelaarsopleiding. Gelijktijdig deed ik ervaring op bij een makelaarskantoor in Hilversum waardoor je die markt leerde kennen. Na enkele jaren ben ik mijn kantoor gestart. Letterlijk aan de keukentafel met  een kaartenbak met woningen en een vaste telefoonlijn kreeg ik mijn eerste klant op bezoek. De heer Jacobs stapte van zijn fiets, belde aan en vertelde dat hij een stukje in de krant over mij had gelezen en dat sprak hem aan. Dit was een mooi eerste contact en het startpunt van  de verkoop van het prachtige huis van hem te Bussum. Mede door dit contact vind ik het nog altijd een plezier om mensen te helpen en te adviseren bij het (ver)kopen van hun woning

Het adviseren gaat tegenwoordig veel verder dan alleen de waardebepaling of zeggen dat men moet opruimen. Het gaat nu veel meer over zichtbaarheid op het internet, social mediakanalen, je eigen website, content, styling, wie zijn je doelgroepen, prijsvorming en verkoopplan , heldere en directe  communicatie. Én je moet als makelaar gewoon altijd bereikbaar zijn.

Wij begrijpen waar je behoefte aan hebt bij het (ver)kopen van een woning.  Contact via whatsapp? Vanzelfsprekend. Bezichtigen buiten kantoortijden? Natuurlijk. Hagedoorn Makelaars doet het allemaal en daarom maken wij de (ver)koop tot een succes. Als je niet op zoek bent naar een standaard kantoor, gewoon je woning wil verkopen tegen de beste prijs én zonder zorgen, dan zijn wij wellicht een match.

Professionele én optimale service/dienstverlening. Dat zijn wij. Hagedoorn Makelaars.

Neem contact op

Ons team

Jolande Moolhuizen

A-RMT+ vastgoedstylist

j.moolhuizen@hagedoorn-makelaars.nl 06 484 668 87 035 526 6910

ir. Bert Hagedoorn

Lid NVM, beëdigd makelaar en register-taxateur, bouwkundig (ir) ingenieur

info@hagedoorn-makelaars.nl 06 533 909 65 035 526 6910

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Hagedoorn Makelaars
Hagedoorn Makelaars
Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×