Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Reviews

Zeer efficiënte en prettige communicatie

“Bert kent de markt goed, zorgt voor zeer efficiënte en prettige communicatie en geeft duidelijk en goed advies. Door Bert in de arm te nemen hebben we vrij zorgeloos ons huis kunnen verkopen”

- Bitter

Toegankelijke em deskundige makelaar

“Realistisch en informatief”

- Muilwijk

Klantvriendelijk geholpen en zeer doelgericht

“Ik heb een taxatie uit laten voeren en dit was heel snel geregeld. Ze reageerde ook heel erg snel op mijn vragen via mail of telefoon. Hele vriendelijke mensen.”

- Anoniem

Levert goed werk, leuke omgang en veel kennis in huis!

“De makelaar is heel actief in Huizen, hij kent de situatie en de markt door en door, en reageert snel op vragen of ontwikkelingen. ”

- Cees

Het hele pakketje is gewoon goed!

“Heel vriendelijk en vertrouwd, reageren snel bij vragen. Je voelt dat ze echt het beste resultaat willen halen! ”

- Marijke

Ze reageren snel en adequaat!

“De makelaar is transparant, hij zei waar het op staat en heeft geen dubbele agenda. Dat gaf ons veel vertrouwen, daarbij is het ook nog een leuk persoon in de omgang................”

- Kos

Adequaat, vriendelijk en een zeer grote vakkennis!

“Voor een grote verbouwing van ons huis had ik bij 3 makelaars een taxatie aangevraagd. Bert van Hagedoorn Makelaars reageerde direct en ik was met hem als eerste in gesprek. Dit gaf direct een goed gevoel: Bert is een prettig persoon, niet arrogant. Hij kon de financiering heel goed uitleggen, dus waarom iets wel of juist niet handig was. Uiteindelijk heeft hij de perfecte financiering geregeld, bovendien snapten wij ook van A tot Z wat deze inhield! Echt heel goed! ”

- C. Schimmel

Serieuse en deskundige makelaar,

“Alles verliep heel vredig en harmonieus. Een rustige en zeer deskundige man! Ook wel met hem gelachen! Wat ik zelf ook heel prettig vond was dat hij altijd een dag van te voren liet weten dat er kijkers kwamen en vroeg ook altijd of dat uit kwam. Hij werkt samen met een prettige fotograaf en ze hadden een gezellige sfeer! Woning was snel verkocht!! Zeer aan te bevelen! We hadden ook app contact en wekregen een eigen webside van de woning. Verder regelde Bert alles en hadden alleen met hem te maken. Toppertje! Ergbedankt voor alles!”

- Brasser

Klantgerichte, realistische en betrouwbare makelaar!

“Hagedoorn heeft het oude huis van mijn moeder verkocht. Dit heeft hij goed gedaan. De reden dat ik voor Hagedoorn hierbij koos was op gevoel van vertrouwen. Ik had aan het begin meteen een aantal goede gesprekken. Inschattingsprijs had hij reëel ingeschat maar dat vond ik wel iets aan de lage kant. Verder heeft hij keurig gedaan wat verwacht werd. De initiële tekst op funda die het huis beschreef mocht van mijn kant wel een stuk pakkender. Nadat ik dat ook aangaf ben ik met Hagedoorn gaan zitten en hebben we er een betere tekst van gemaakt. Hij heeft goede informatie gegeven en heeft goed geholpen bij opkomende problemen rondom clausules. De dienstverlening was heel goed!”

- anoniem

Deskundig, enthousiast en betrokken

“Ik heb een huis verkocht via Hagedoorn, dit liep goed volgens verwachting. Ook de uiteindelijk prijs was goed. We hadden eigenlijk meteen een klik, dit vond ik heel belangrijk. We snapten elkaar goed en je merkt dat hij er echt voor gaat. Verder was hij ook goed gedocumenteerd. Contact liep altijd soepel en kreeg je altijd snel genoeg antwoord. ”

- Peter Kluiters

Wij zijn zeer snel en correct geholpen.

“Hagendoorn Makelaars heeft zeer kordaat opgetreden en ik ben dan ook meer dan tevreden. Alle vragen werden heel snel beantwoordt. ”

- Joke

Goede makelaar zonder poespas.

“Via via kenden wij Hagendoorn makelaars al jaren, de keus voor een makelaar voor de verkoop van onze woning was daarom ook snel gemaakt. Erg doortastend met een goede marktkennis en zeer doortastend. Een erg prettige makelaar met een scherpe onderhandeling tactiek.”

- van Bennekom

De kennis en contact waren optimaal

“PLAATSEN REVIEW KAN MET VOORNAAM, NIET MET ACHTERNAAM. ”

- B.B.P.

Goed geholpen

“Via mond-mond reclame bij Hagedoorn terecht gekomen. Er zijn wel meerdere gesprekken geweest met verschillende makelaars, hij kwam er het betrouwbaarst uit. Lekker normaal en nuchter. Hij communiceert goed en lekker snel. Niet teveel info, maar precies voldoende en wat ik moest weten. ”

- Anton de Groot

Hij is een deskundige makelaar.

“Hij is erg degelijk, ook met de biedingen. Ik heb dat weleens anders gezien, met name in de regio Amsterdam. Hij stelt iedereen netjes op de hoogte. Af en toe botst het wel eens met mijn karakter. Ik ben soms wat ongeduldig en moet er wat vaker achteraan zitten. Persoonlijk had ik het fijner gevonden om wat vaker een terugkoppeling te krijgen i.p.v. dat ik er achteraan moet. De woning was heel snel verkocht en heeft niemand op een vervelende manier tegen elkaar uitgespeeld. ”

- Pia

De makelaars hebben oog voor zaken

“Fijn dat Hagedoorn Makelaars alles over de regio weet. De makelaars hebben oog voor zaken en weten precies waar ze naar moeten kijken. ”

- Dreier Gligoor

Zeer tevreden!

“In oktober hebben wij ons eerste oriënterende gesprek gehad. Via Google ben ik bij dit kantoor terecht gekomen. Ik was opzoek naar een wat kleiner kantoor waar de lijnen wat korter zijn en de communicatie soepel verloopt. Dit is heel goed bevallen. Ik raad het daarom ook zeker aan om zaken te doen met Hagedoorn Makelaars. Ze zijn heel professioneel, ze hebben een hele goede kennis van de markt en de omgeving en ook de verkoop van de woning verliep soepel en snel. ”

- Leo Verver

Hagedoorn Makelaars kan ik een ieder aanraden.

“De onderlinge communicatie tijdens het verkoopproces was heel goed en helder. De makelaars denken goed met je mee en licht ons altijd correct in na een actie. Ik ben blij gekozen te hebben voor Hagedoorn Makelaars.”

- Anoniem

Hagedoorn is absoluut een top bedrijf

“Bert Hagedoorn weet veel en doet alles goed. Hij is een kanjer omdat hij zich inzet voor zijn klanten en omdat hij graag meedenkt Hij doet zijn best en soms wel meer dan dat of het nou gaat om foto's van de woning maken of om de bezichtigingen, ”

- H.J. van Vessum

De makelaar heeft veel verstand van zaken

“De makelaar heeft veel verstand van zaken en weet precies waar bij mee bezig is. Het is iemand met veel ervaring, die precies weet wat er op de markt waard is en die ook veel weet te vertellen over de huizen op de huidige markt. Mijn woning is niet ala minuut verkocht en wat ik heel fijn vond is dat de makelaar mij steeds opwekte op een positieve manier (ondersteunend). Verder heeft hij ook gezorgd voor een goede fotograaf die hele mooie foto's van de woning heeft gemaakt. De makelaar heeft zijn best gedaan om mij te helpen. Hij is niet overdreven en is best realistisch. ”

- Jeny van der Niet

Ik ben heel tevreden omdat alles goed is gegaan

“Door de manier van praten van de makelaar kon ik merken dat hij overal van wist. De makelaar maakte de juiste inschattingen, wist waar hij het over had en gaf het juiste advies. Als ik ooit weer een woning zal verkopen, zal ik zeker weer kiezen voor Hagedoorn Makelaars.”

- Bie-Wesselius

Ga door zoals jullie nu bezig zijn

“Mijn huis was snel en makkelijk verkocht. De makelaar denkt met je mee en is op de hoogte van hoe de markt in elkaar staat. Ik ben best tevreden omdat het een prettige en positieve ervaring is geweest. ”

- Anoniem

Deskundig makelaar

“Hagedoorn Makelaars is kleinschalig maar toch heel ervaren en best deskundig. Via mond tot mond reclame zijn wij terecht gekomen bij Hagedoorn. Door en of andere redenen hebben wij het gevoel gekregen dat het bedrijf behoudend is. ”

- Bahlmann

Ik heb twee woningen verkocht met behulp van Hagedoorn Makelaars

“De eerste keer dat ik de woning heb verkocht was ik heel tevreden dat ik voor de tweede keer weer voor Hagedoorn heb gekozen. De Makelaars zijn heel enthousiast en ondernemen meteen actie. ”

- Elizabeth

Ik ben goed geholpen door Bert

“Bart was best enthousiast tijdens het proces. Hagedoorn Makleaars heeft veel spontaniteit in het huis. Gelijk in het begin zag ik dat het goed zou komen. De communicatie verliep altijd goed en snel via meerdere kanalen binnen 12 uur. ”

- Dussen-Schaap

Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Hagedoorn

“Meneer Hagedoorn was op de hoogte van de regio, wat daar te koop stond en wat daar in de buurt afspeelde. Hij reageert altijd snel en hij weet precies waar hij over praat.”

- Flugel

Ik vond het heel prettig en vlot gaan

“Ik ken de eigenaar van Hagedoorn Makelaars al best lang. Hij is heel professioneel en enthousiast. We hebben altijd goed contact met elkaar gehad. ”

- Kruimer

Ze hebben zeker de juiste taxatie uitgevoerd

“Hagedoorn heeft de juiste dingen eruit kunnen halen. Ze hebben voor mij de juiste taxatie kunnen uitvoeren. Ik heb zoals altijd prima en netjes contact met ze gehad. 18 jaar geleden heb ik mijn huis bij hun gekocht daarom heb ik ook voor hun gekozen voor de taxatie. ”

- Visser

Ik ben zeer tevreden!

“Hagedoorn Makelaars heeft een goede kennis van de markt. De makelaars zijn duidelijk, enthousiast en vriendelijk. Verder reageren ze snel en altijd op het moment dat ik het verwacht. Bij het kiezen voor een makelaar heb ik onderzoek gedaan en verschillende makelaars vergeleken. Hagedoorn heeft zijn aanbod gedaan en ik ben daar gelijk mee akkoord gegaan. ”

- Dhr. Wesselingh

Ze kennen de markt heel goed

“De taxatie was goed. Ze hebben de beste kennis van de markt en van de omgeving. De makelaar was zeer enthousiast en aardig. Zo hebben wij een nette samenwerking gehad. Ik heb voor ze gekozen door een flyer die ik heb gehad. ”

- Jeroen

Uw 1e review!

“Gefeliciteerd met uw 1e review.”

- Lisa

Ik ben heel tevreden!

“In oktober hebben wij het eerste oriënterende gesprek gehad. Via Google ben ik bij dit makelaarskantoor in de regio terecht gekomen. Ik heb bewust gezocht naar een wat kleiner kantoor waar de communicatie soepel verloopt en er wat kortere lijnen zijn. Dit is mij erg goed bevallen. Ik raad het zeker aan om zaken met Hagedoorn Makelaars te doen. Ze zijn erg professioneel, ze hebben een goede kennis van de markt en er zit ook een goede snelheid in de verkoop van de woning. ”

- Leo Verver

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Hagedoorn Makelaars
Hagedoorn Makelaars
Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×