Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Woning verkopen Laren

Dat is wat wij al meer dan 25 jaar doen

Die jarenlange ervaring bij de verkoop combineren wij met persoonlijke aandacht, eerlijkheid, enthousiasme en met de inzet val alle moderne manieren van adverteren, presenteren en social media mogelijkheden.

Door onze uitgebreide kennis van de Gooise markt en ons grote netwerk vinden wij jouw koper en behalen wij altijd het beste resultaat. Een uitgekiend plan van aanpak/verkoopplan en alle aandacht voor de styling en presentatie zorgt daarvoor.

Wij willen je een goed gevoel geven bij deze verkoop en ontzorgen je compleet . Wij gaan voor een optimale en professionele dienstverlening.

Wat maakt Laren- het kunstenaarsdorp-  zo speciaal?

Laren wordt door vele mensen als het centrum van het Gooi beschouwd. Niet alleen vanwege de centrale ligging maar ook vanwege haar geschiedenis. Laren is namelijk een van de eerste en dus oudste woonplekken in ’t Gooi.  De prachtige langhuisboerderijen, al dan niet gerenoveerd, met de golvende rieten daken,  maken deel uit van de fraaie en gevarieerde bebouwing van het van oudsher boerendorp Laren. Door de eeuwen heen veranderde Laren van een weversdorp door de komst van de tramlijn eind 1800 in een kunstenaars- en forensendorp. Het fraaie Singermuseum is daar het uithangbord van.

Dat beeld van vrijheid, expressie en het ‘goede’ leven heeft ervoor gezorgd dan er vele fraaie villa’s in en om het centrum, veelal gebouwd in het begin van de 20e eeuw, zijn gebouwd. Tot op de dag van vandaag herkennen mensen de aantrekkelijkheid van dit prachtige dorp waar men graag deel van uit wil maken.

Dat is ook wat u verkoopt, wat wij voor u verkopen. De sfeer, de variatie in de bebouwing, het ‘dorpse’ gevoel, de nabijheid van heide en groen en natuurlijk de fraaie woningen.

Daarom ligt ons kantoor ook midden in het centrum van Laren en zijn wij van huis uit zeer bekend met de voorkeuren van kopers voor een bepaalde wijk, locatie, type woning. Daarop baseren wij ons plan van aanpak bij de verkoop van uw woning. Om het maximale uit uw woning, uit de verkoop te halen hoeft u ons alleen maar uit te nodigen om een keer bij u langs te komen voor een waarde-advies. Dat doen wij geheel vrijblijvend omdat wij erin geloven dat u met een gedegen en onderbouwd waarde-advies dan ook de stap maakt om ons uw woning te laten verkopen.

Met vriendelijke groet,

Bert Hagedoorn

 

Neem contact op

 

 

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Hagedoorn Makelaars
Hagedoorn Makelaars
Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×