Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Woning verkopen Huizen

Dat is wat wij al meer dan 25 jaar doen

Die jarenlange ervaring bij de verkoop combineren wij met persoonlijke aandacht, eerlijkheid, enthousiasme en met de inzet val alle moderne manieren van adverteren, presenteren en social media mogelijkheden.

Door onze uitgebreide kennis van de Gooise markt en ons grote netwerk vinden wij jouw koper en behalen wij altijd het beste resultaat. Een uitgekiend plan van aanpak/verkoopplan en alle aandacht voor de styling en presentatie zorgt daarvoor.

Wij willen je een goed gevoel geven bij deze verkoop en ontzorgen je compleet . Wij gaan voor een optimale en professionele dienstverlening.

Huizen, het dorp aan het water

Huizen is van de Gooise gemeenten het dorp met niet 1 maar met 2 havens . Het is een dorp met zowel een boerenverleden als een visserijverleden. Gelegen aan de voormalige Zuiderzee was het voor de inwoners van Huizen, die van huis uit boeren waren, de latere Erfooiers,  logisch dat zij ook de visserij beoefenden. Nadat de afsluitdijk de visserij onmogelijk hebben de Huizers zich weten ‘om te scholen’  tot onder andere bouwvakkers en kaashandelaren.

Dit ondernemende Huizen is na Hilversum de grootste gemeente in ’t Gooi en heeft binnen haar grenzen prachtige bosrijke delen, grote heidevelden en pittoreske vissersbuurtjes en straatjes waarin de levendige historie en de moderne ontwikkeling naast elkaar te vinden zijn.

Dat is ook wat u verkoopt, wat wij voor u verkopen. De sfeer, de variatie in de bebouwing, het ‘dorpse’ gevoel, wonen aan het water, alle voorzieningen , midden tussen hei en groen en natuurlijk de fraaie woningen.

Ons kantoor, dat haar oorsprong in Huizen had en heeft, ligt midden in ’t Gooi in het centrum van Laren. Van huis uit zijn wij zeer bekend met de voorkeuren van kopers voor een bepaalde wijk, locatie, type woning. Daarop baseren wij dan ook ons plan van aanpak bij de verkoop van uw woning. Om het maximale uit uw woning, uit de verkoop te halen hoeft u ons alleen maar uit te nodigen om een keer bij u langs te komen voor een waarde-advies. Dat doen wij geheel vrijblijvend omdat wij erin geloven dat u met een gedegen en onderbouwd waarde-advies dan ook de stap maakt om ons uw woning te laten verkopen.

Met vriendelijke groet,

Bert Hagedoorn

 

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×