Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Warmtepompen en de prijsverschillen

Voor warmtepompen geldt , net zoals met alles , dat het merk en de kwaliteit de prijs bepalen. Dit wordt ook opgemerkt door de consumentenbond en de V.V.E. die daar een onderzoek naar hebben gedaan.

Grofweg heb je 2 varianten van de warmtepomp: een warmtepomp die je woning zonder gas verwarmt en een hybride warmtepomp die in combinatie met je huidige c.v.ketel het ‘werk’ doet.

De 1e variant is voornamelijk geschikt voor een nieuwbouwwoning dus de meeste mensen zullen aangewezen zijn op de 2e, de hybride variant.

De kosten inclusief installatie liggen tussen de € 4500,– en € 8000,– en de terugverdientijd van een hybride warmtepomp is ca. 10- 15 jaar.

Er is subsidie voor de warmtepomp via het ISDE beschikbaar ( 30 %) en dit is alleen voor de bestaande woningen ( dus niet voor nieuwbouw)  en via het Warmtefonds kun je ook een energie-bespaarlening krijgen.

Als je meer wilt weten stuur ons een bericht via mail of social media

Je kunt ook kijken op :  shorturl.at/ajMQ6

 

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Hagedoorn Makelaars
Hagedoorn Makelaars
Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×