Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ook bij huur, minder aanbod en hogere huren

Ook op de huurmarkt dalend aanbod en hogere huurprijzen

De gemiddelde transactieprijs per vierkante meter kale huur is in het derde kwartaal van 2021 vergeleken met het derde kwartaal van 2020 gemiddeld met 5,8% gestegen voor woonhuizen en 4,5% voor appartementen.

Dit  en meer zegt de NVM in een artikel d.d. 14-10 waarin de huurmarkt wordt beschreven en de veranderende behoefte van huurders.

  • Een voorbeeld is dat de locatie een essentiële rol lijkt te spelen. Huurders hebben behoefte aan meer ruimte door thuiswerk.
  • Ook zullen huurders steeds meer kijken naar nieuwbouw( huur) woningen en/of gerenoveerde en goed geïsoleerde huurwoningen in verband met de stijgende kosten voor energie. Keuze voor drukte van de stad maakt plaats voor een verhuisbeweging naar buiten de stad.
  • Ook is de verwachting dat de terugkomst van expats impact gaat hebben op de huurmarkt, met name in het volgende kwartaal.

Wil jij je woning verhuren of je hebt vragen hierover? Laat het ons weten

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Hagedoorn Makelaars
Hagedoorn Makelaars
Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×