Mijn favorieten

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Op dit moment geen aanbodVerleden:
juli 2015: Oplevering van 11 huurwoningen aan de Paardenkastanjeplein en de Gooise Dreef aan de verschillende huurders. Dit kleinschalige huurproject is een initiatief van een particuliere belegger die gekozen heeft voor het bouwen en aanbieden van ruime gezinswoningen met 3 tot 5 slaapkamers in een markt waarbij het aanbod van huurwoningen achterblijft bij de vraag.

Aan alle huurders: van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe woning en veel woonplezier in de mooiste nieuwbouwwijk van Nederland.

10 juni 2014: De ceremoniele oplevering van de 31 woningen in de Blaricummermeent is met een bijeenkomst op de bouwplaats van eigenaar , aannemer , ons kantoor en de huurders voltrokken door het 'ontkurken'van een champagnefles ,ditmaal  gevuld met ballonnen.

De verhuur is zeer succesvol verlopen en binnen een tijdsbestek van 4 maanden na openstelling inschrijving zijn de woningen verhuurd. 

Felicitaties aan de huurders en nieuwe bewoners van dit prachtige stukje Blaricum.

Groet
Bert Hagedoorn
 

Meer informatie

Voor meer informatie, bel naar 035 - 5266910.
 


 

Wat kiest u, een nieuwbouwwoning of een bestaande woning?

Uw gezinssituatie, het aanbod van zowel bestaande als nieuwbouwwoningen in uw regio en de dagelijkse voorzieningen die u nodig heeft zijn allemaal factoren die een grote rol spelen bij de keuze of u voor een bestaande woning of een nieuwbouwwoning kiest.

Mocht u eens willen praten met een makelaar over de juiste keuze voor u, twijfelt u dan niet om Hagedoorn Makelaars te bellen. Een ervaren makelaar weet de juiste vragen te stellen en weet wat er in de door u gewenste regio te koop is.