Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Deltazijde 32L Blaricum

Verhuurd

€ 2.400 p.m. Excl. BTW

  • Bouwvorm: Bestaande bouw
  • Hoofdfunctie: Bedrijfsruimte
  • Servicekosten: € 190 p.m. Excl. BTW
Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

TE HUUR OP BEDRIJVENTERREIN BLARICUMMERMEENT 240 M2 PRAKTISCHE EN FRAAIE BEDRIJFS- KANTOORUNIT

In een van de laatste bedrijfsgebouwen die ontwikkeld worden in de Blaricummermeent, komt in oktober 2021 deze nieuwbouw bedrijfsunit van ca. 240 M2 !! in gebouw 18 te huur. Deze unit is voorzien van fraaie glazen overheaddeuren over de volle breedte met separate loopdeuren.

De ca. 240 m2 vloeroppervlakte is verdeeld over begane grond en verdieping.

Deze unit bestaat uit 2 units van elk 120 m2 en liggen met de ‘ruggen’ tegen elkaar. Daardoor heeft u de beschikking over een AANEENGESLOTEN praktische en fraaie bedrijfs-/kantoorruimte van 240 m2: voor nu of voor in de nabije toekomst als uw bedrijf groeit.

De unit is in zijn geheel en/of in deelhuur te huur en de prognose van de oplevering is ca. oktober 2021.

Zolang de bedrijfsunit nog in aanbouw is kan er rekening worden gehouden met uw wensen en eisen ten aanzien van de indeling en afbouw. U kunt uw voorkeuren bij de realisatie van dit nieuwe bedrijfspand/kantoor aangeven tot 1 juli 2021.

Deze unit maakt deel uit van het bedrijfsverzamelgebouw ‘GEBOUW 18’ dat in ca. oktober 2021 wordt opgeleverd, gesitueerd aan het park en water van de prachtige nieuwbouw villawijk van de gemeente Blaricum, de zeer populaire (en gasloze) woonwijk de Blaricummermeent.

Men is nu bezig aan een van de laatste fases van de bouw van de 800 nieuwe woningen in die wijk. Een groot potentieel aan klanten ligt binnen uw bereik wanneer u zich hier met uw bedrijf en/of kantoor vestigt.

De ligging is ideaal op unieke locatie aan het Gooimeer met de aansluiting naar A27 richting Utrecht en Almere op slechts 3 minuten rijden en van daaruit een directe verbinding met de A1 naar Amsterdam en Amersfoort. Het park aan de overkant, het bruisende restaurant ‘Bruis’ en het strand met vaste BBQ. plekken en de strandtent ‘Blaricummer Beach’ aan het Gooimeer; het ligt allemaal op korte loopafstand. Voor, tijdens of na het werk is het dus goed toeven in de directe omgeving.

HET ALGEMENE OPLEVERINGSNIVEAU
• Casco oplevering
• Dubbel glas
• Mechanische en natuurlijke ventilatie
• lichtkoepel op/in het dak van de 1e verdieping

De bedrijfsruimte heeft 4 exclusieve parkeerplaatsen ter beschikking.

Huurprijs:
De huurprijs is €2400,– per maand voor het geheel van 240 m2, exclusief BTW, water, elektra en servicekosten.

Huurder dient zelf de contracten met betrekking tot water/elektra vast te leggen.
Bij gedeelte/ gesplitste verhuur zal er een tussenmeter Elektra worden geplaatst; vastrecht voor water/elektra wordt dan gedeeld met de eventuele andere huurder.

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd. De servicekosten moeten nog worden vastgesteld door de VVE; huurder is servicekosten verschuldigd ter grootte van bij benadering € 75,- tot € 95,- per maand exclusief BTW per unit van 120 m2, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
– algemeen onderhoud buitenterrein
– opstalverzekering
– aansprakelijkheidsverzekering
– gevelreiniging
– glasverzekering
– glasbewassing;
– administratiekosten ad 6%.

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Hagedoorn Makelaars
Hagedoorn Makelaars
Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×