Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Deltazijde 32C Blaricum

Verhuurd

€ 1.200 p.m. Excl. BTW

  • Bouwvorm: Bestaande bouw
  • Oppervlakte: 150 m2
  • Deelverhuur vanaf: 50 m2
  • Ligging: Bedrijventerrein
  • Hoofdfunctie: Kantoorruimte
  • Aantal parkeerplaatsen: 2
  • Servicekosten: € 80 p.m. Excl. BTW
Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

BEDRIJFSRUIMTE + KANTOOR TE HUUR OP BEDRIJVENTERREIN BLARICUMMERMEENT
In een van de laatste bedrijfsgebouwen die ontwikkeld worden in de Blaricummermeent is deze nieuwbouw bedrijfsruimte met kantoor van in totaal ca.100 m2 in gebouw 18 te huur. Deze 100 m2 is verdeeld over de begane grond en de verdieping. Het kantoor heeft een eigen opgang naar de 1e verdieping.

Deelverhuur is bespreekbaar.

Deze unit maakt deel uit van het bedrijfsverzamelgebouw ‘GEBOUW 18’ gesitueerd aan het park en water van de prachtige nieuwbouw villawijk van de gemeente Blaricum, de zeer populaire (en gasloze) woonwijk de Blaricummermeent.

De bouw van de 800 nieuwe woningen in die wijk is bijna voltooid. Een groot potentieel aan klanten ligt binnen uw bereik wanneer u zich hier met uw bedrijf en/of kantoor vestigt.

De ligging is ideaal op unieke locatie aan het Gooimeer met de aansluiting naar A27 richting Utrecht en Almere op slechts 3 minuten rijden en van daaruit een directe verbinding met de A1 naar Amsterdam en Amersfoort. Het park aan de overkant, het bruisende restaurant ‘Bruis’ en het strand met vaste BBQ. plekken en de strandtent ‘Blaricummer Beach’ aan het Gooimeer; het ligt allemaal op korte loopafstand. Voor, tijdens of na het werk is het dus goed toeven in de directe omgeving.

HET ALGEMENE OPLEVERINGSNIVEAU
De bedrijfsruimte begane grond;
• elektrisch bedienbare overheaddeur
• 3 grote plafond lichtpunten
• alarminstallatie
• wanden glad stucwerk
• trapkast

Het kantoor op de 1e verdieping:
• toilet met fonteintje
• kleine keuken met apparatuur
• dubbel glas
• alarm
• mechanische en natuurlijke ventilatie
• een airco wandunit die tevens verwarmd
• wanden glad stucwerk
• stoffen vloerbedekking
• trapombouw
• lichtkoepel op/in het dak van de 1e verdieping

De unit heeft 2 exclusieve parkeerplaatsen ter beschikking.

Huurprijs:
De huurprijs is €1200,– per maand voor de gehele unit exclusief BTW, water, elektra en servicekosten.

Huurder dient zelf de contracten met betrekking tot water/elektra vast te leggen.

Bij gedeelte/ gesplitste verhuur zal er een tussenmeter Elektra worden geplaatst; vastrecht voor water/elektra wordt dan gedeeld met de eventuele andere huurder.

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd. De servicekosten moeten nog worden vastgesteld door de VVE; huurder is servicekosten verschuldigd ter grootte van bij benadering € 80,- tot €110,- per maand exclusief BTW inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
– algemeen onderhoud buitenterrein
– opstalverzekering
– aansprakelijkheidsverzekering
– gevelreiniging
– glasverzekering
– glasbewassing
– administratiekosten ad 6%.

Huurtermijn:
De huurtermijn is in overleg vast te stellen, verhuurder streeft naar een langjarig huurtermijn.
Opzegtermijn is 6 maanden voorafgaand aan het einde van de overeengekomen huurtermijn.

Aanvaarding:
De aanvaarding in overleg/ kan per direkt.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie/ waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief de huurprijs voor parkeerplaatsen, alsmede de servicekosten.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Hagedoorn Makelaars
Hagedoorn Makelaars
Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×