Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Deltazijde 16D Blaricum

Verhuurd

€ 955 p.m. Excl. BTW

  • Bouwvorm: Bestaande bouw
  • Ligging: Bedrijventerrein
  • Hoofdfunctie: Bedrijfsruimte
  • Aantal parkeerplaatsen: 1
  • Servicekosten: € 78 p.m. Excl. BTW
Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

TE HUUR OP BEDRIJVENTERREIN BLARICUMMERMEENT
In uitstekende staat verkerende nieuwe bedrijfsunit voorzien van ZONNEPANELEN en met een luxe uitstraling door o.a. de fraaie glazen vouw/schuifdeur over de volle breedte. De unit heeft ca. 80 m2 vloeroppervlakte verdeeld over begane grond en verdieping en is zo ingedeeld en fraai afgewerkt om zowel beneden als op de verdieping als kantoor gebruikt te kunnen worden. U hoeft hier alleen uw spullen uit te pakken waarna u meteen ‘up and running” bent.

Deze unit maakt deel uit van het bedrijfsverzamelgebouw ‘High Executive’ dat in juli 2020 is opgeleverd, gesitueerd aan het park en water van de villawijk de Blaricummermeent.

Het bedrijfspand is ALLEEN IN ZIJN GEHEEL te huur. Aanvaarding in overleg maar kan op korte termijn.

De ligging is ideaal op unieke locatie aan het Gooimeer met de aansluiting naar A27 richting Utrecht en Almere op slechts 3 minuten rijden en van daaruit een directe verbinding met de A1 naar Amsterdam en Amersfoort. Het park aan de overkant, het bruisende restaurant ‘Bruis’ en het strand met vaste BBQ. plekken en de strandtent ‘Blaricummer Beach’ aan het Gooimeer; het ligt allemaal op korte loopafstand. Voor, tijdens of na het werk is het dus goed toeven in de directe omgeving.

HET ALGEMENE OPLEVERINGSNIVEAU
• Zonnepanelen op het platte dak
• Led verlichting
• Dubbel glas
• Mechanische en natuurlijke ventilatie
• gestucte wanden
• laminaatvloer
• Airco’s verwerkt in de systeemplafonds van zowel de begane grond als de 1e verdieping

De airco’s zijn zo uitgevoerd dat er ook op warme dagen voldoende capaciteit is om te koelen.

De bedrijfsruimte heeft 1 exclusieve parkeerplaats ter beschikking

TEVENS t.b.v. DE BEGANE GROND
• Entree via de bedrijfsdeur/sectionaaldeur van 300×300 cm aluminium vouwdeur
aan de voorzijde met beglazing over vrijwel de gehele hoogte en breedte
• toilet
• de trapopgang naar 1e verdieping zit achterin de ruimte op de begane grond

TEVENS t.b.v. DE VERDIEPING
• 2 grote ramen van 105 x 250 cm aan de voorzijde
• 2 lichtkoepels van 120 x 120 cm
• laminaatvloer
• gestukte wanden
• 2 zonnescreeens op de voorgevel, elektrisch bedienbaar
• kitchenette met apparatuur waaronder een vaatwasser

Deze bedrijfsruimte ligt op het nieuw aangelegde bedrijventerrein ‘Businesspark 27’ en maakt onderdeel uit van de prachtige nieuwbouw villawijk van de gemeente Blaricum, de zeer populaire (en gasloze) woonwijk de Blaricummermeent.
Men is nu bezig aan een van de laatste fases van de bouw van de 800 nieuwe woningen in die wijk. Een groot potentieel aan klanten ligt binnen uw bereik wanneer u zich hier met uw bedrijf en/of kantoor vestigt.

035-5266910, www.hagedoorn-makelaars.nl

Bestemming:
Bedrijfsruimte- en/of kantoorruimte; conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de staat bedrijfsactiviteiten toegestaan. Detailhandel is behoudens vrijstellingen niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs:
De huurprijs is € 955,– per maand voor het geheel, dus begane grond + verdieping, exclusief BTW, water, elektra en servicekosten.

Huurder dient zelf de contracten met betrekking tot water/elektra vast te leggen.

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd. De servicekosten zijn € 78,- per maand exclusief BTW inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
– algemeen onderhoud buitenterrein
– opstalverzekering
– aansprakelijkheidsverzekering
– gevelreiniging
– glasverzekering
– glasbewassing;
– administratiekosten ad 6%.

Huurtermijn:
De huurtermijn is in overleg vast te stellen, verhuurder streeft naar een langjarig huurtermijn.
Opzegtermijn is 6 maanden voorafgaand aan het einde van de overeengekomen huurtermijn.

Aanvaarding:
De aanvaarding in overleg maar kan op korte termijn.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief de huurprijs voor parkeerplaatsen, alsmede de servicekosten.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.
Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Hagedoorn Makelaars
Hagedoorn Makelaars
Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×