Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Deltazijde 10N Blaricum

Te huur

€ 725 p.m. Excl. BTW

  • Bouwvorm: Bestaande bouw
  • Oppervlakte: 96 m2
  • Deelverhuur vanaf: 48 m2
  • Ligging: Bedrijventerrein
  • Hoofdfunctie: Kantoorruimte
  • Aantal parkeerplaatsen: 2
  • Servicekosten: € 45 p.m. Excl. BTW
Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Word je werkplek thuis te klein, is er te veel afleiding, mis je de dynamiek van de werkomgeving, wil je een compacte en niet te grote opslagruimte en wil je meer uitstraling van je bedrijf? Dat is deze unit zeker wat voor jou.

TE HUUR: compacte en uiterst functionele bedrijfs- annex kantoorunit van in totaal 48 m2 + 2 PARKEERPLEKKEN, gelegen aan de Deltazijde 10 N in de Blaricummermeent. De unit maakt deel uit van het bedrijfsverzamelgebouw.

Deze unit heeft een toilet op de begane grond, een praktische en representatieve pantry op de 1e verdieping en via een airco-installatie worden de units gekoeld en verwarmd. Het plafond is onafgewerkt (industriële look) maar kan ook door huurder worden voorzien van een systeemplafond.

Deze bedrijfsruimten onderscheiden zich van de andere bedrijfsruimten in de Blaricummeent op het gebied van :
– de efficiënte maatvoering: de unit is 48 m2 groot verdeeld over 2 bouwlagen van elk 24 m2 (6m x 4 m)
– ruim parkeren: de unit heeft 2 eigen parkeerplaatsen
– representatieve uitstraling: professionele uitstraling door het gebruik van een sectionaal overheaddeur met loopdeur
– moderne technologie: zonnepanelen op het dak wat een aanzienlijke besparing op het elektraverbruik oplevert
– aantrekkelijke huurprijs: je eigen representatieve bedrijfsruimte voor een aantrekkelijke huurprijs

Er zijn vele gebruiksmogelijkheden zoals :
– kantoorfunctie
– medische/ fysio/ behandel activiteiten
– opslag en fabricage

Met deze bedrijfsruimte vestig je in het nieuw aangelegde bedrijventerrein ‘Businesspark 27’ met een groot potentieel aan klanten binnen handbereik. Want de unit is onderdeel van de prachtige nieuwbouwontwikkeling van de gemeente Blaricum met een villawijk van 800 nieuwe woningen gelegen in de zeer populaire (en gasloze) woonwijk de Blaricummermeent.

De ligging is ideaal op unieke locatie aan het Gooimeer met de aansluiting naar A27 richting Utrecht en Almere op slechts 3 minuten rijden en van daaruit een directe verbinding met de A1 naar Amsterdam en Amersfoort. Er wordt nu ook een busverbinding aangelegd naar dit bedrijventerrein dus de bereikbaar is binnenkort optimaal.

Het park aan de overkant, het bruisende restaurant ‘Bruis’ en het strand met vaste BBQ. plekken en de strandtent ‘Blaricummer Beach’ aan het Gooimeer. Het ligt allemaal op korte loopafstand. Voor, tijdens of na het werk is het dus goed toeven in de directe omgeving.

zie voor indeling unit onze website : hagedoorn-makelaars.nl

Huurprijs:
De huurprijs is € 725,– per maand exclusief BTW, water, elektra en servicekosten.

Huurder dient zelf de contracten met betrekking tot water/elektra vast te leggen.

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd. De servicekosten zijn € 45,- per maand exclusief BTW per unit, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
– algemeen onderhoud buitenterrein
– opstalverzekering
– aansprakelijkheidsverzekering
– gevelreiniging
– glasverzekering
– glasbewassing;
– administratiekosten

Bestemming:
Bedrijfsruimte- en/of kantoorruimte; conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de staat bedrijfsactiviteiten toegestaan. Detailhandel is behoudens vrijstellingen niet toegestaan.

Let wel; als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan en de vestigingseisen van de gemeente Blaricum. .

Huurtermijn:
De huurtermijn is in overleg vast te stellen, verhuurder streeft naar een langjarig huurtermijn . Bij de hier genoemde huurprijzen is uitgegaan van een 3 jarige huurcontract. Andere, kortere huurperioden, zijn in overleg mogelijk tegen een nader te bepalen meerprijs.
Opzegtermijn is 6 maanden voorafgaand aan het einde van de overeengekomen huurtermijn.

Aanvaarding:
De aanvaarding kan op korte termijn.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting + de servicekosten.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.
Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Hagedoorn Makelaars
Hagedoorn Makelaars
Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×