Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Binnendelta 5C Blaricum

Verhuurd

€ 800 p.m. Excl. BTW

  • Bouwvorm: Bestaande bouw
  • Hoofdfunctie: Bedrijfsruimte
  • Servicekosten: € 50 p.m. Excl. BTW
Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

TE HUUR OP BEDRIJVENTERREIN BLARICUMMERMEENT: Binnendelta 5 C
Een fraaie ‘bedrijfsklare’ bedrijfsunit bestemd voor kantoor-en bedrijfsruimte die ook nog zeer betaalbaar is. De huurprijs is n.m.l. € 800,– per maand excl btw, w/e en servicekosten. De unit is ca. 80 m2 groot verdeeld over de begane grond (40 m2) en 1e verdieping (40 m2).

Via de overheaddeur en loopdeur komt u in de bedrijfsruimte met achterin de unit een vaste trap naar de 1e verdieping. Op de 1e verdieping heeft u een kantoorruimte met keuken en toilet.

De ligging is ideaal op een unieke locatie aan het Gooimeer met de aansluiting naar A27 richting Utrecht en Almere op slechts 3 minuten rijden en van daaruit een directe verbinding met de A1 naar Amsterdam en Amersfoort.

Het parkje, het bruisende restaurant ‘Bruis’ en het strand met vaste BBQ. plekken en de strandtent ‘Blaricummer Beach’ aan het Gooimeer; het ligt allemaal op korte loopafstand.

Deze bedrijfsruimte ligt op het nieuw aangelegde bedrijventerrein ‘Businesspark 27’ en maakt onderdeel uit van de prachtige nieuwbouw villawijk van de gemeente Blaricum, de zeer populaire (en gasloze) woonwijk de Blaricummermeent.
Men is nu bezig aan een van de laatste fases van de bouw van de 800 nieuwe woningen in die wijk. Een groot potentieel aan klanten ligt binnen uw bereik wanneer u zich hier met uw bedrijf en/of kantoor vestigt.

Aanvaarding:
De aanvaarding in overleg MAAR KAN PER DIRECT.

Opleveringsniveau:
* krachtstroom tot in de meterkast
* gladde betonvloer
* gladde wanden
* systeemplafond op 1e verdieping
* toiletruimte
* cv ketel met radiatoren
* keuken met apparatuur
* vrije hoogte begane grond van ca. 3.47 m.
* overheaddeur met daarin opgenomen een loopdeur

*** er is een gasaansluiting aanwezig in de meterkast ***

Parkeergelegenheid:
Per unit is 1 parkeerplaats beschikbaar.

Bestemming:
Kantoor-/bedrijfsbestemming alsmede opslag.

Huurprijs:
De huurprijs in afgewerkte staat:
€ 800,–per maand exclusief BTW en exclusief water en electra en servicekosten;

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd ter grootte van € 50,- per maand exclusief BTW, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
-algemeen onderhoud buitenterrein;
-glasverzekering;
-glasbewassing;
-administratiekosten ad 6%.

Huurder dient zelf de contracten met betrekking tot water/elektra vast te leggen.

Huurtermijn:
Het huurtermijn is in overleg vast te stellen

Aanvaarding:
De aanvaarding kan in overleg MAAR KAN PER DIRECT.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief de huurprijs voor parkeerplaatsen, alsmede de servicekosten en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.
Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Hagedoorn Makelaars
Hagedoorn Makelaars
Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×