Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Binnendelta 18C Blaricum

Verhuurd

€ 575 p.m. Excl. BTW

  • Bouwvorm: Bestaande bouw
  • Oppervlakte: 48 m2
  • Deelverhuur vanaf: 48 m2
  • Hoofdfunctie: Kantoorruimte
  • Servicekosten: € 30 p.m. Excl. BTW
Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

TE HUUR OP BEDRIJVENTERREIN BLARICUMMERMEENT:
In nieuwstaat verkerende kantoorunit gelegen op de 1e VERDIEPING met eigen opgang en parkeerplaats. De unit is ca. 48 m2 groot. Bouwjaar 2019.

Het kantoor ligt in het nieuw aangelegde bedrijventerrein ‘Businesspark 27’ in de Blaricummermeent en ligt dus naast de nieuwbouwwijk van de gemeente Blaricum, de zeer populaire (gasloze) woonwijk de Blaricummermeent.

In deze wijk is men nu bezig aan een van de laatste fases van de bouw van de 800 nieuwe woningen dus u boort meteen een groot potentieel aan klanten aan als u zich hier met uw kantoor vestigt .

Het kantoor is per september 2021 beschikbaar.

De aansluiting A27 richting Utrecht en Almere is op nog geen 5 minuten.

Een meer dan compleet opleveringsniveau:
* keuken met combi magnetron en kookplaat en ijskast en keukenboiler.
* eigen toiletruimte
* verwarming en koeling via unit geïntegreerd in het systeemplafond
* zonnescreen voorgevel
* gestucte wanden
* fraaie laminaatvloer met plinten en kabelgoten langs de wanden.
* voor het elektra is er een tussenmeter voor de bedrijfsunit op de begane grond, vastrecht voor water/elektra wordt gedeeld.

*** er is een gasaansluiting aanwezig in de meterkast ***

Parkeergelegenheid:
Per unit is 1 parkeerplaats beschikbaar.

Bestemming:
Kantoor

Huurprijs:
De huurprijs in afgewerkte staat:
€ 575,00 per maand exclusief BTW en exclusief water en electra en servicekosten;

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd ter grootte van € 30,- per maand exclusief BTW per unit, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
-algemeen onderhoud buitenterrein;
-glasverzekering;
-glasbewassing;
-administratiekosten ad 6%.

Huurder dient zelf de contracten met betrekking tot water/elektra vast te leggen.

Huurtermijn:
Het huurtermijn is in overleg vast te stellen, verhuurder streeft naar een langjarig huurtermijn.

Aanvaarding:
De aanvaarding in overleg, najaar 2021
De begane grond van deze bedrijfsunit is reeds verhuurd aan Neerbos installatietechniek en hun bedrijfsvoering veroorzaakt geen enkele overlast.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief de huurprijs voor parkeerplaatsen, alsmede de servicekosten en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.
Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Hagedoorn Makelaars
Hagedoorn Makelaars
Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×