Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Binnendelta 18B Blaricum

Verhuurd

€ 600 p.m. Excl. BTW

  • Bouwvorm: Bestaande bouw
  • Oppervlakte: 50 m2
  • Deelverhuur vanaf: 50 m2
  • Ligging: Bedrijventerrein
  • Hoofdfunctie: Kantoorruimte
  • Servicekosten: € 39 p.m. Excl. BTW
Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

TE HUUR OP BEDRIJVENTERREIN BLARICUMMERMEENT:
In nieuwstaat verkerend kantoordeel van ca. 50 m2 gelegen op de 1e verdieping van een in 2019 opleverde bedrijfsunit ( ca. 100 m2) . Het kantoor heeft een eigen opgang en via de vaste trap bereikt u de 1e verdieping. Het kantoor is helemaal ‘klaar’ voor directe in gebruik neming. Er is parkeergelegenheid aanwezig op het voorgelegen terrein.

Op termijn komt wellicht ook de begane grond van de unit, groot ca. 50 m2, beschikbaar om te huren (is thans verhuurd) zodat u de hele unit kan huren.

Deze bedrijfsunit ligt in het nieuw ontwikkelde bedrijventerrein ‘Businesspark 27’ in de Blaricummermeent en ligt naast de nieuwbouwwijk van de gemeente Blaricum, de zeer populaire (gasloze) woonwijk de Blaricummermeent. In deze wijk is men nu bezig aan een van de laatste fases van de bouw van de 800 nieuwe woningen. U boort dus meteen een groot potentieel aan klanten aan als u zich hier met uw bedrijf vestigt .

De aansluiting A27 richting Utrecht en Almere is er op nog geen 5 minuten

Oplevering:
Het kantoor kan op korte termijn leeg opgeleverd worden, uiteraard alles in overleg.

Opleveringsnivo kantoor:
Het kantoor is helemaal ‘klaar’ voor gebruik met o.a.:
* gestucte gladde wanden
* keuken met bovenkastjes en voorzien van een ijskast, keukenboiler en vaatwasser.
* eigen toiletruimte
* fraaie en ‘warme’ pvc vloer
* voldoende elektrapunten langs de wanden
* de verdieping is ingedeeld in 2 kantoorruimten, gescheiden door glazen wanden waardoor er ook in het achterste kantoor
lichtinval is
* elke kantoorruimte heeft een eigen airco-unit die verwarmd en koelt
* mechanische ventilatie

Internet: er is glasvezel internet

Huurprijs:
€ 600,– per maand exclusief BTW en exclusief water en electra en servicekosten;

Aanvaarding:
De aanvaarding kan in overleg MAAR KAN OP KORTE TERMIJN

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd ter grootte van € 39,- per maand en exclusief BTW, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
-algemeen onderhoud buitenterrein;
-glasverzekering;
-glasbewassing;
-onderhoud airco- en ventilatiesysteem
-administratiekosten ad 6%.

Bestemming:
Kantoor-/bedrijfsbestemming alsmede opslag.

Huurder dient zelf de contracten met betrekking tot water/elektra vast te leggen.

Huurtermijn:
Het huurtermijn is in overleg vast te stellen, verhuurder streeft naar een langjarig huurtermijn.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief de huurprijs voor parkeerplaatsen, alsmede de servicekosten en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.
Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- /overmaat metrage:
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Hagedoorn Makelaars
Hagedoorn Makelaars
Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×