Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Binnendelta 1217 Blaricum

Verhuurd

€ 205 p.m. Excl. BTW

  • Bouwvorm: Bestaande bouw
  • Ligging: Bedrijventerrein
  • Hoofdfunctie: Bedrijfsruimte
Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

TE HUUR IN BLARICUM: 2 BEVEILIGDE BEDRIJFS-/ GARAGEUNITS, beveiligd tegen brand en inbraak (BORG 2-certificaat- en aangesloten op een meldkamer). Ze maken deel uit van het uiterst succesvolle concept van multifunctionele garageboxen GaragePark.

Dit beveiligde opslag- en garagecomplex genaamd GaragePark II is het 2e complex in de Blaricummermeent. Alles units zijn verkocht.

Er zijn 2 units op de begane grond te huur ( dus gemakkelijk toegang), rechtstreeks van de eigenaar dus als u op zoek bent dan is dit uw kans.
De huurprijs bedraagt € 205,– per maand excl. BTW. per unit. Borg van 3 maanden

Aanvaarding in overleg maar kan eventueel op korte termijn.

De bedrjifsunit is voor vele doeleinden geschikt. Naast de reguliere zzp’ers zoals klussers, schilders en meubelmakers zijn er ook veel ondernemers te vinden die de unit gebruiken voor allerhande opslag: van horecaondernemers die hun terras in de winter opslaan, webshop eigenaren die hun voorraad stallen of voor het stallen van je zo geliefde oldtimer. Er is altijd bedrijvigheid en contact met elkaar omdat de eigenaren er 24/7 zowel overdag als ’s avonds het park op kunnen.

Deze TE HUUR aangeboden garagebox/bedrijfsruimten in GaragePark II zijn gelegen op de begane grond van het gebouw aan de Binnendelta 12-34 te Blaricum en de afmetingen zijn: ca. 7 m x 3 m en 3 m hoog.
De eigenaar heeft als meerwerk het volgende laten uitvoeren:
* geïsoleerde elektrisch bedienbare Hormanndeur
* vloeistofdichte vloercoatiing
* de box heeft dubbele TL led lampen

GaragePark II ligt op het bedrijventerrein Blaricummermeent A27 op slechts enkele minuten van de oprit van de A27 . Het bedrijventerrein maakt onderdeel uit van DE nieuwbouwwijk van Nederland waar alle 800 gebouwde en te realiseren woningen gasloos zijn.

De garageboxen zijn :
– beveiligd tegen brand en inbraak (BORG 2-certificaat- aangesloten op een meldkamer)
– zijn voorzien van led-verlichting, stroom, zonnepanelen (leveren voldoende stroom voor het gemiddelde verbruik, maar elke
box heeft een eigen meter),
– hebben 24/7 cameratoezicht en zijn 24/7 toegankelijk met een handige keytag waarmee de toegangspoort wordt geopend
en het alarm van de box wordt uitgeschakeld.
– De boxen zijn beveiligd tegen ramkraken.
– er zijn sanitaire voorzieningen aanwezig

Bel ons snel!
Hagedoorn Makelaars: 035-5266910

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Hagedoorn Makelaars
Hagedoorn Makelaars
Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×