Mijn favorieten

Verkooptips

Hoe krijgt u de kopers naar uw woning ?
 

Er is geen garantie op succes echter onze verkooptips zorgen er wel voor dat uw woning meer opvalt, vaker wordt gevonden op het internet en dat u meer kijkers krijgt
 

  • Laat uw woning re-stylen voor de verkoop. U krijgt van ons een gratis verkoopstyling advies van onze interieur styliste voorafgaand aan de verkoop
  • Maak niet zelf de foto’s van uw huis. Wij zorgen voor een professionele fotograaf die dagelijks woningen fotografeert en daardoor oog heeft voor wat juist opvallend is aan uw woning.
  • Geef duidelijke en bruikbare informatie. Wij geven liever de juiste m2 en de inhoud van uw woning dan dat wij vertellen dat u gestucte wanden en plafonds heeft.
  • Noteer de namen van de mensen die komen kijken. Bij elke afspraak bij uw woning hebben wij de naam van de kijker, het telefoonnummer en mailadres. Nabellen is essentieel voor de uiteindelijke reactie.
  • Zorg voor plattegronden van uw woning. 2 en 3 D plattegronden worden door ons  op internet geplaatst. Resultaat: meer ‘traffic’  en meer kansen op verkoop


 

Voor meer informatie bel/ of mail ons

 

WoningstylingHagedoorn Makelaars schenkt veel aandacht aan de voorbereiding van de verkoop van uw woning. De visuele presentatie springt immers altijd als eerste in het oog.

Naast de uitgebreide presentatie van uw woning op de diverse websites en de brochure van uw woning, krijgt u tevens een kostenloos vastgoedstylingadvies van vastgoedstyliste Jolande Moolhuizen (Studio Mulino).

Samen met u loopt ze door de woning en geeft u adviezen die u vervolgens zelf op kunt pakken (of desgewenst laat uitvoeren)