Mijn favorieten

NGH en NWWI Taxaties

NHG en het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut, wat zijn dat?
 

NHG staat voor nationale hypotheek garantie.

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een garantie die u kunt krijgen als u een hypotheek afsluitvoor de aankoop of verbouwing van een woning. Met NHG loopt u als(toekomstig) eigenaar van een woningminder risico en daarnaast kunt u profiteren van een aantrekkelijke rentekorting. Klik hier voor verdere informatie
 

Het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers zoals banken en verzekeraars, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Hagedoorn Makelaars is sinds de oprichting van het NWWI ook bij dit instituut aangesloten als gecertificeerd makelaar.
 

Inmiddels zijn ruim 4370 taxateurs bij het NWWI aangesloten.

Wij leveren u een door het NWWI goedgekeurd taxatierapport waarmee u bij elke geldverstrekker terecht kunt.


Een hypotheek met NHG, de nationale hypotheek garantie, met de bijkomende voordelen eist ook een door het NWWI goedgekeurd taxatierapport.

NRVT, Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. 
Het keurmerk van erkende taxateurs


Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs is het centrale register van vastgoedtaxateurs. Bert Hagedoorn is in dit register Ingeschreven en voert de titel Register-Taxateur.
Dit is een waarborg van kwaliteit en deskundigheid. Gedrags- en beroepsregels en permanente educatie garanderen de kwaliteit van de taxateurs

 

NWWI Taxatie aanvragen
Logo NRVT