Mijn favorieten

Klantervaringen

Hij heeft ons veel geld bespaard
- Jeroen Wassmer -

Een familielid raadde ons Bert Hagendoorn aan, omdat door Bert de WOZ waarde van hun huis met een flink bedrag naar beneden kon, wat hun veel geld scheelt elk jaar. Zodoende dachten wij: Die moeten we hebben voor de aankoop van ons nieuwe huis!
Al snel bleek dat Bert goed op de hoogte was van de huizenprijzen in de regio t Gooi, en belangrijker; van de waarde van een huis. Wij hadden zelf een openingsbod in ons hoofd, maar Bert had een veel lager openingsbod in gedachte….Hij durfde heel scherp te bieden, veel scherper dan wij zelf ooit hadden gedurfd… Binnen een paar ( hele spannende) dagen waren we de nieuwe eigenaars van ons huis, voor een bedrag wat ver onder de vraagprijs lag. Zelfs lager dan ons eigen openingsbod….
Bert heeft ons veel geld bespaard!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Een vakman met hart voor z'n klanten
- Misha Veenman -

Na het onder begeleiding van een makelaar mislopen van een koopovereenkomst van een woning gingen we op zoek naar een aankoopspecialist. Dit begrip kende ik aanvankelijk niet, maar na de begeleiding van Bert begrijp ik dat ook dit een vak apart is binnen de makelaardij. 

Een buitengewoon vriendelijke man die z'n vak meer dan goed verstaat! Z'n bouwkundige achtergrond kwam ook goed van pas. Ook de zeer prettig en soepel verkopende communicatie maakte de samenwerking succesvol.  
Bert heeft ons fantastisch ondersteund en binnen no-time een fantastische woning helpen bezorgen. Dankjewel Bert 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Omdat dit de aankoop van ons eerste huis betreft, hebben we Bert Hagedoorn gevraagd ons te helpen
- Marianne en Wilmon Visser -

Marianne is naar diverse makelaarskantoren gegaan om te kijken welke huizen ze daar in de verkoop hebben en onze woonwensen te vertellen. Tijdens het bezoek aan Hagedoorn makelaars had ze een erg prettig gesprek met Bert, waarbij zijn vakkundigheid al naar voren kwam. Bij Hagedoorn stond echter geen huis te koop wat we wilden, echter op Funda zagen we wel een huis wat onze aandacht trok. We hebben toen besloten Bert te vragen als aankoop makelaar. Door de gewijzigde regelgeving voor hypotheken was er enige haast om de onderhandelingen en de voorlopige aankoop te realiseren. Bert heeft dit vakkundig gedaan ondanks dat de verkopende partij niet zo meewerkend was.

Bert heeft ons op een fijne manier hierbij geholpen. Ook na die tijd belde Bert nog op om te vragen hoe het er mee gaat. Echt super!

Het werd Bert Hagedoorn, gewoon een vertrouwen wekkende uitstraling
- Mvr Lamme en Hr Pruyt -

De adviezen van Bert Hagedoorn gingen echter veel verder dan alleen de verkoop, we moesten ook één en ander bij de gemeente regelen inzake samenvoeging van 2 kadastrale nummers, Bert zette zijn contacten en kennis in om ons daarbij zo goed mogelijk te helpen, extra aandacht die we niet verwachtten maar waar we uiterst dankbaar voor zijn.

Na verkoop begeleidde Bert ons snel en zakelijk bij de aankoop van ons nieuwe huis. Kortom binnen een half jaar wonen we in een nieuwe kleinere woning.


Hagedoorn Makelaars is geen prijsvechter, maar wel iedere cent dubbel en dwars waard
- hr. Marijn Burger -

Bert Hagedoorn vinden wij een sympathieke, zeer capabele makelaar die bijzonder pro-actief is. Een enorme verademing na onze ervaringen met onze verkoopmakelaar in Utrecht! Hij is erg to-the-point in zijn aanpak en laat de dingen niet op zijn beloop.


Bel ons maar tijdens onze vakantie als het verkocht is
- hr en mevr Van Deth -

Wij hadden contact gezocht met twee makelaars die bij ons in het dorp gevestigd zijn. Met Bert Hagedoorn hadden wij al eerder ervaring bij de verkoop van onze vorige woning en na ons eerste gesprek hadden wij er weer een goed gevoel bij. Of het geluk is of professionaliteit, eindresultaat was  echter dat hij ons huis binnen 1 week verkocht en voor een prima prijs en dat in deze tijd van recessie. En dat ook nog in onze vakantie, die kon niet meer stuk, grandioos!


Een goed gevoel
- Paul en Evelien -

Vanuit ons schitterende huis in Zweden kijken we met een goed gevoel terug op de verkoop van ons huis. Voor de verkoop hadden we 3 makelaars benaderd. Bij jullie hadden we het beste gevoel, qua persoonlijke benadering en wat betreft het goed kunnen overbrengen van de + en - punten van ons huis.

Als iemand nu aan ons zou vragen of we een goede makelaar weten in Huizen, we bevelen jullie aan!


Kortom, een prima makelaar met goede adviezen
- Ellen Vegter -

Ik heb makelaarskantoor Hagedoorn gevraagd mijn woning te verkopen. Door persoonlijke aandacht van Bert Hagedoorn heb ik mijn woning, na een grondige "verkoopstyling", in korte tijd verkocht.

De presentatie en vindbaarheid op Funda was optimaal waardoor er veel virtuele bezoekers waren, dit resulteerde in regelmatige afspraken voor "kijkers". Na een bezoek van kijkers werd ik goed op de hoogte gehouden van de reacties van de geïnteresseerden.