Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Binnenkort te koop/ te huur

Deze woningen komen misschien binnenkort in de verkoop of in de verhuur. Ben je in 1 van de woningen geïnteresseerd?  Laat ons dit weten via de contactpagina en vertel dan meteen waarom je in die woning geïnteresseerd bent.

Huizen

€ 485.000,- k.k.

In Huizen,aan ventweg, doodlopend,op 5 min centrum

Gelijkvloers wonen, vrije zonnige achtertuin

ca 120 ㎡ woonoppervlakte

2 kamer appartement

€ 285.000,- k.k.

Hartje Hilversum

2 kamer appartement met P in kelder

ca. 55 ㎡ woonoppervlakte

4 kamer appartement

€ 400.000,- k.k.

Hartje Hilversum

4 kamer appartement met zonnig terras

ca 110 ㎡ woonoppervlakte

Laat ons weten wat je zoekt

Er komen dagelijks woningen in de verkoop en/of in de verhuur. Als je ons laat weten wat je zoekt en in welke prijsklasse dan kunnen wij je helpen met het vinden van je droomwoning. Wij hebben dagelijks contact met de andere makelaars in deze regio en krijgen van hen informatie over te koop komende woningen. Wij worden ook vaak uitgenodigd bij mensen die verhuisplannen hebben maar nog weten wanneer en of zij inderdaad gaan verkopen. Die contacten kunnen wij dan weer inzetten om voor jou een woning te vinden, dan brengen wij je in contact met die ‘aarzelende’ verkopers en wellicht ontstaat er een match.

Ik ga graag een keer met je mee

Als je je droomwoning gevonden hebt maar je toch meer wilt weten over de woning , een aankoop- waarde-advies wil, dan ga ik graag een keer met je mee om de woning te bezichtigen. Dat doe ik geheel vrijblijvend want ik geloof  erin dat je dan met een gedegen en onderbouwd waarde-koopadvies ook de stap maakt om mij  in te schakelen om die woning voor je te kopen.

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Hagedoorn Makelaars
Hagedoorn Makelaars
Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×