Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Landgoed Wederzorg Commewijne nabij Paramaribo SURINAME

Te koop

€ 8.400.000

  • Perceeloppervlakte: 6000000 m2
  • Inhoud: 1000 m3
  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 5
Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

In Suriname in het district Commewijne aan de Commewijne Rivier op ca. 45 minuten van de hoofdstad Paramaribo ligt dit landgoed Wederzorg. Wederzorg was voorheen een koffie en cacao plantage en beslaat 600 ha eigendomsgrond, volledig geïrrigeerd en via kanalen en sluizen verbonden met de Commewijne Rivier.

De huidige eigenaren, sinds 1969, hebben ondanks dat het zolang in familiebezit is geweest besloten om het geheel te verkopen. Het geheel is liefdevol bewoond en zeer goed onderhouden. Het voormalige directeursvilla en andere woningen zijn of gemoderniseerd of geheel vervangen door nieuwe woningen, de voormalige koffiebranderij is structureel ‘aangepakt’ , de kanalen/ afvoeren zijn schoon en de sluizen zijn (weer) werkend gemaakt, op de weilanden grazen koeien en er is een directe kanaalverbinding met de Commewijne Rivier. De onsluiting van het landgoed gaat via goed begaanbare wegen, soms onverhard maar meestal geasfalteerd . Er is een plan om een directere verbinding te maken vanaf het landgoed op de hoofdweg van Paramaribo richting district Commewijne en Marowijne.

Er is een aantal jaren geleden een plan uitgewerkt voor het creëren van een resort voor toeristen waaronder een haven, bouw van vakantievilla’s en een bed en breakfast accomodatie in de koffiebranderij.

Op het landgoed staan fraaie gebouwen in goede tot zeer goed staat, is gelegen in een prachtig Zuid-Amerikaans land met vele mogelijkheden en wacht op de volgende eigenaar.

Indien u belangstelling heeft dan kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Neem gerust contact met ons op

Indien je nog vragen hebt kan je op meerdere wijzen contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Bel ons dan. Liever appen? voeg ons toe op WhatsApp. We beantwoorden je mail altijd binnen 1 werkdag.

035 526 69 10

info@hagedoorn-makelaars.nl

Hagedoorn Makelaars
Hagedoorn Makelaars
Venster
sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×